Flowserve B.V. Flow Control Benelux

0031 (0) 165 598800

Benelux Quick Response Center

Lokale verkoop en revisie van regelkleppen, afsluiters en aandrijvingen

Benelux Quick Response Center

Lokale verkoop en revisie van kleppen, afsluiters en aandrijvingen

Expertise waar en wanneer je het nodig hebt

Flowserve B.V. Flow Control Benelux, gevestigd in Roosendaal, heeft een lange en succesvolle geschiedenis op het gebied van het leveren en automatiseren van een breed gamma aan hoogwaardige open/dicht afsluiters. Hierdoor hebben wij uitgebreide expertise in huis om uw algemene als ook complexere afsluiter-vraagstukken te kunnen behandelen.

Uitbreiding kernactiviteiten

In de geheel vernieuwde Quick Response Center (QRC) zijn onze kernactiviteiten uitgebreid met het aanbieden van service, reparaties en modificaties van Flowserve afsluiters, regelkleppen en aandrijvingen.

Centraal gelegen

Vanuit onze locatie centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen, het grootste olie-en chemie cluster van Europa, bedienen wij met toewijding de Benelux markt. Dit QRC maakt deel uit van een groter wereldwijd netwerk van samenwerkende Flowserve entiteiten die elkaar, indien nodig, aanvullen en ondersteunen.

Deskundig onderhoud

U kunt bij ons QRC terecht voor deskundig onderhoud en reparaties aan diversen soorten multi-turn-als kwartslagafsluiters, regelkleppen, actuator bediende afsluiters en aandrijvingen, zowel pneumatisch, elektrisch als handbediend. Onder andere de volgende merknamen uit de Flowserve productportfolio worden door ons geserviced: Limitorque, Norbro, Rotadisk, Automax, Kämmer, Valtek, Flowseries, Worcester, McCanna, Argus, Atomac, Durco, Serck Audco, Valbart, NAF, PMV en Logix

Benelux Quick Response Center 004

Veiligheid

Veiligheid is een kernwaarde voor een succesvolle bedrijfsvoering binnen ons QRC. De veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze Flowserve medewerkers is onze topprioriteit. Wij verbinden ons aan het Flowserve veiligheidsprogramma om op een veilige, betrouwbare en milieuverantwoorde manier te opereren. Operationele veiligheid is een individueel mandaat dat elke medewerker van Flowserve in de dagelijkse uitvoering van zijn of haar taken moet uitvoeren en als zodanig wordt het gewaardeerd als een inherent onderdeel van onze cultuur.

Capaciteiten

 • Regelkleppen modificatie & revisie
 • Open/Dicht afsluiter modificatie & revisie
 • Aandrijvingen revisie (Lineair, roterend, pneumatisch & elektrisch)
 • Automatiseren van afsluiters naar klant specificaties en procesvereisten
 • Serviceverlening op locatie door gekwalificeerde monteurs (incl. offshore)
 • Goed geoutilleerde werkplaats voorzien van een moderne infrastructuur
 • Verkoop en assemblage van afsluiter oplossingen toonaangevend in de industrie
 • Project Management
 • Turnaround Management
 • Uitgebreide reserve onderdelen en wisselstukken voorraad voor snelle levering
 • Digitale en diagnostische technische ondersteuning

Uitrusting

Het QRC Benelux beschikt over een royaal magazijn met voorraad van een ruime selectie uit het rijke spectrum aan Flowserve afsluiters, aandrijvingen en accessoires, een goed geoutilleerde werkplaats met een separaat gedeelte voor de montage en reiniging, een gescheiden rookgas en dampafzuigsysteem, 6 tons hefcapaciteit middels een dubbele koppelbare bovenloopkraan, een industriële hogedruk/temperatuur wasmachine, diverse straalkasten, verfspuitwand, conventionele draaibank, kolom-en radiaal boormachine, freesmachine, diverse horizontale en verticale afsluiter testbanken waarmee hydrostatische en pneumatische testen kunnen worden afgenomen (inclusief integrale opname van de meetresultaten).

Het Quick Response Center Benelux biedt u een volledige onderhoud en reparatie ervaring gebruikmakend van de beste specialisten op het gebied van afsluiter en regelkleppentechniek.

Outside business hours contacts:

Marcel Goemaat:
T: +31 (06) 15539664

Adjan Matthijssen:
T: +31 (06) 15072906

Raymond van de Klaauw:
T: +31 (06) 15040611

Olaf van de Sanden:
T: +31 (06) 29219840